casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

Selçuk Balcı’nın Malatya konseri iptal edildi

Özel Haber Haber Girişi : 07 Ağustos 2019 13:07
Selçuk Balcı’nın Malatya konseri iptal edildi
Malatya Büyükşehir Beledi

Malatya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle 24-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak Malatya Şenliklerinde sahne alacağı açıklanan Karadenizli müzisyen Selçuk Balcı’nın konseri iptal edildi.

Deprem konutları

 

PROTOKOL BASKISI YAPILDI

 

İstanbul seçimlerinde “Her şey çok güzel olacak” dediği için sanatçı Selçuk Balcı’nın 25 Ağustos’taki konseri iptal edildi. 

Selçuk Balcı, iptal iddialarını doğruladı. Kendisine organizatörler tarafından “Sponsorlar şenlikten çekildi, ücretinizi ödeyemeyeceğiz.

O yüzden konseri iptal edelim” mesajı iletilen Balcı, “Bu mesajı alınca biz de, ‘Ücrete gerek yok. Para istemiyoruz. Yeter ki Malatya halkıyla buluşalım’ dedik. Konseri verebilmek için sonuna kadar gittik ama organizatörlerden, ‘Bizi de anlayın, protokol baskısı yiyoruz’ cevabını aldık. Twitter’daki paylaşımlarımı incelemişler. Milletvekilleri ve belediye de istememiş konser vermemi” dedi.

 

YALNIZCA BENİM KONSERİM İPTAL EDİLDİ

 

Bugüne kadar yüzlerce konser verdiğini hatırlatan Balcı, “Karar aslında halka karşı da yapılmış bir ayıptır. Malatya’da büyük bir kitlemizin olduğunu biliyorlar. Sponsorlar çekildi madem ama sadece bize mi çekildi? Diğer konserler devam edecek. Ancak bizimki, İmamoğlu’na verdiğim destek sebebiyle iptal ettirildi” ifadelerini kullandı.

 

YouTube Haber arası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sosyal medya hesaplarından eleştiren ve son İstanbul seçimlerinde ise “Her şey çok güzel olacak” diyerek Ekrem İmamoğlu’na açık destek veren şarkıcı Pamela’nın da, yine İmamoğlu'na destek verdiği için Malatya Kayısı Festivali'ndeki konserinin iptal edildiği iddia edilmişti.