casino siteleri

Selma Öğretmen, kaybolan kedisini arıyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 10:54
Selma Öğretmen, kaybolan kedisini arıyor
Kahramanmaraş´ta Sosyal Bilgiler Öğretmeni, günlerdir sokak sokak gezerek kaybolan kedisini arıyor.Kahramanmaraş´ta ´siyah´ adlı ked
Kahramanmaraş´ta Sosyal Bilgiler Öğretmeni, günlerdir sokak sokak gezerek kaybolan kedisini arıyor.
Kahramanmaraş´ta ´siyah´ adlı kedisi kaybolan Öğretmen Selma Aras(41), gece gündüz kedisini arıyor. Çarşı Kafeler Sokakta kaybolan kedisini arayan Aras, Kedisinin resmini bastırdığı afişleri asarak, kedisine kavuşmak için görenlerden yardım istiyor.
Kedisini sokak sokak aradığını söyleyen Selma öğretmen, "Ben kaybolan kedimi arıyorum. Kedim 26 Haziran akşamında kayboldu. Kedime bir yıldır bakıyordum. Deprem sonrası okulda bakmaya devam ettim. Okulumuz çok hasarlı olduğu için orada bakmaya devam edemeyecektim. Ben de sonrasında onu sahiplendim ve evime aldım. Evime aldıktan sonra ise 9-10 gün sonra kayboldu. Şu an ise sokak sokak arıyorum" dedi.
Tek isteğinin kedisini bulmak olduğunu söyleyen Selma öğretmen, "Şu an tek isteğim onu bulabilmek, çünkü onu çok seviyorum. Şu an nerede ne yapıyor başına bir şey mi geldi. Ailece merak içindeyiz. Her gün ilan asıyorum. Duvarlara asıyorum insanlara dağıtıyorum. İlanda telefon numaram var arıyorlar haber veriyorlar ama maalesef olumlu bir sonuca ulaşamadık. Halen kedimi bulamadık. 2 aydan bu yana sürekli arıyoruz. Umudumu kesmiyorum. Çünkü 3 ay sonra 5 ay sonra bulanlar oluyor. Her gün aramaya devam ediyoruz. Akşam saatlerinde sokaklara çıkıp ilan dağıtıyorum ya da sokak sokak bakıyoruz" ifadesini kullandı.
Bir an önce kavuşmayı istediğini söyleyen Aras, "Çünkü o ailemizin bir parçası. İnsan evladını nasıl severse inanın biz de ona öyle seviyorduk. Umarım en kısa zamanda ulaşırız ona. Eğer onu bulmamız konusunda yardımcı olan kişiler olursa bulan olursa zaten ödülümüz var Bin TL ödülümüzü vereceğiz. Eğer kedimize benzer bir kedi görürseniz bize mutlaka haber verin" dedi.