casino siteleri

Şimdi bu oldu mu Başkanım?

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 23 Nisan 2020 22:30 Haber Girişi : 23 Nisan 2020 22:29
Şimdi bu oldu mu Başkanım?
Tüm Türkiye Covid-19 pand

Cumhurbaşkanı devlet erkanı ve siyasilerin de katılımıyla Tükiyenin 81 ilinde vatandaşlar evlerinden kutlamalara katılırken Malatya'da manzara bambaşka bir hale verildi.

Deprem konutları

Bugün başlayan sokağa çıkma yasağı ile birlikte vatandaşlar gün boyu evlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken akşam 21'de de İstiklal Marşını okuyarak kutlamalarını evlerinde sürdürdü.
Malatya'da ise Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın öncülüğünde Malatyalılar saat 21'de sokağı hınca hınç doldurarak İstiklal Marşını okudu. Yapılan bu hareket büyük eleştiri alırken salgının vatandaşlar arasında yayılmasından korkuluyor.

Pandeminin durdurulması ve hayatın normale dönmesi için vatandaşlar aynı ortamda bulunmasın diye okullara ara verilmiş, camiler cemaatle namaza kapatılmış, esnek çalışma sistemine geçilmiş son olarak sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca'nın yaklaşık 2 aydır yürüttüğü olağanüstü çaba ve emeğin bu tür davranışlarla kolayca harcanmaması gerektiğini dile getiren yetkililer ilk sokağa çıkma yasağın ilan edildiği anda vatandaşların bir anda sokağı doldurmalarını tepkiyle eleştirmiş insanların yan yana gelmesinden virüsün bulaş hızının bu ortamlarla artmasından endişe duyduklarını ifade etmişlerdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER İİZLEMEK AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFI TIKLAYIN

YouTube Haber arası