casino siteleri

ŞİMDİ MALATYA'YA SORUYORUZ!

Spor Haber Girişi : 05 Temmuz 2016 19:50
ŞİMDİ MALATYA'YA SORUYORUZ!

2015-2016 Ptt.1 lig takımlarından Yeni Malatyasporu çalıştıran irfan buz sezon sonunda görevinden ayrılarak sarı kırmızılı ekibe veda etti. Teknik direktör boşluğunu Bayram Berktaş ile dolduran Yeni Malatyaspor istenilen transferleri yapılmadığı iddiasıyla Bertaş görevinden istifa ederek göreve başlamadan  takıma veda etti. Bektaş ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına başlayan Yeni Malatyaspor yönetimi, geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam İrfan Buz ile anlaştı.

Deprem konutları

Şimdi soruyoruz Malatyasanalhaber olarak:

 Adil Gevrek ve yönetimi'ne soruyoruz

1: Eğer tekrar İrfan Buz'a dönülecekti niye rakip takımlar harıl harıl çalışırken biz hoca sıkıntısı yaşadık..

2: İsmi tranferlerde dolaşan futbolcular diğer takımlar kaparken biz daha kongreye hazırlanıyoruz

3: Yeni Malatyaspor ile ilgili bir gelişme olduğu zaman sosyal medya da öğreniliyor, Basından sorumlu bir yönetici neden görevlendirilmemiştir. 

İrfan Buz'a Soruyoruz

Yeni Malatyaspor'da geçen sene büyük bir başarı yakalayarak son haftalarda  play-of potasına koyarak adını Malatyaspor taraftarların gönlüne koyan İrfan Buz'un lig biter bitmez Malatyaspor'dan kaçmaya çalışmasına girmesi de o kadar eleştirildi.

1: Geçen sene o kadar sıkıntıya rağmen Lig'ide iyi bir yerde bitirilmesine rağmen sözleşmen de devam etmesine rağmen bir anda ne oldu gittiniz ve ne oldu aniden geldiniz.

2: Eğer istifa etmeseydiniz bu yıl bütün sorumluluk Adil Gevrek'teydi gidip geldikten sonra şampiyon olunmasa bütün sorumluluğu üstünüze alıyormusunuz

Malatya Basınına Soruyoruz

Malatya basınına soruyoruz gerçekten hepimizin ortak paydası Malatyaspor ise

1: İrfan Buz istifa ettiği zaman yönetimi istifaya çağıran sadece İrfan Buz'cu olan arkadaşlar şimdi ne diyecekler onu merak ediyoruz.

2: Yönetimin yaptığı bir hatayı bile yazmaktan çekinenler bu bir aylık dönem için ne diyecekler

3: Akşama kadar Başkanı eleştirenler bir anda kendi düzenledikleri gecede yılın başkanını  Adil Gevrek'i seçtiler

Taraftara Soruyoruz

Dün olduğu gibi Bugünde armanın peşinde koşmaya devam edeceksiniz bunu biliyoruz. Malatya'da Eleştiri almayacak tek sizlersiniz. teşekkürler kendi takım peşinde koşan Malatyalı Gençlere

daha çok sorular sorulur ama yapılan bütün yanlışlıklara rağmen gelin hep beraber Malatya'mızı üst tura çıkaralım 

Esenlik haber arası