casino siteleri

Sıra belediyelerde

Özel Haber Haber Girişi : 31 Mart 2023 21:56
Sıra belediyelerde
Sıra belediyelerde

Devlet depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçlarını sildi. Elektrik ve doğalgaz şirketleri vatandaşların 6 Şubat depreminden sonraki borçlarını sildiğini açıklamıştı.

Deprem konutları


Vatandaşların su, emlak vergisi ve ilan reklam borçları ile ilgili belediyelerden herhangi bir açıklama yapılmadı.


Doğalgaz ve elektrik borçları ile ilgili devlet adım atarken belediyelerin su, emlak ve ilan reklam borçları ile ilgili adım atmaması dikkat çekti.
Vatandaşlar, "Şimdi sıra belediyelerde belediyeler su parası,  emlak vergisi, ilan reklam borçları dahil geçmişe ait deprem bölgesindeki bütün borçları silmesi gerekiyor" şeklinde düşüncelerini ve taleplerini dile getiriyor.


Belediyelerin bu konuda adım atmaması seçime giden yolda  oldukça yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek olması herkesçe manidar görülmekte.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatya halki 01 Nisan 2023 21:04

    Sayın Selahattin Gürkan; Battalgazi belediyesinde iken çok güzel yürütüyordun işlerinizi ne zaman büyükşehir belediye başkanı oldunuz verdiğiniz sözleri de unutup degiştiniz. Yanınızdaki şak şakçilarda birgün sizi satacak. Depremin ilk ucgunu ortada yoktunuz insanların yanında değilsiniz ,yanindaymişsiniz gibi reklam yapmayın ve lütfen İSTİFA EDİNiz...