casino siteleri

Sivas Belediyesinden çocuklara maç bileti hediyesi

Spor Haber Girişi : 21 Nisan 2024 14:42
Sivas Belediyesinden çocuklara maç bileti hediyesi
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça gitm
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça gitmek isteyen çocuklara 500 adet bilet hediye edeceklerini açıkladı.
Trendyol Süper Ligin 33. haftasında Sivasspor, yarın Fenerbahçeyi konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan maç saat 20.00da başlayacak. Zorlu karşılaşma öncesi Sivas Belediyesinden kulüp ve çocukları sevindirecek bir haber geldi. Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu karşılaşmaya gitmek isteyen çocuklara 500 adet bilet hediye edeceklerini duyurdu.

Adem Uzun: "500 adet bileti çocuklarımıza hediye edeceğiz"
Konu hakkında Sivas Belediyesinde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, "Sivas Belediyesi olarak Sivasımızın en önemli markası Sivassporumuza sahip çıkacağımızı her platformda dile getiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacağız, bu sene de 104. yılını kutlayacağız. 7 ve 17 yaş arasında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimize yarın Sivassporumuzun, Fenerbahçe ile yapacağı maç kapsamında 500 adet bileti çocuklarımıza hediye edeceğiz. Bugün saat 15.00 itibarıyla öğrencilerimiz Passoligin olduğu yerlere ulaşarak buralardan biletler alabilecekler. 500 sayısı tamamlandığında daha sonradan da biz bunu bitirmiş olacağız. Sivassporumuzun yanında olacağız demiştim. Bu kapsamda ilk desteğimizle biz Sivassporumuza bu şekilde vermiş oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Biz sürekli Sivassporumuzun yanında yer alacağız. Sivasspor şehrimizin Sivaslıların en önemli markası bu markayı hep birlikte koruyacağız. Yarın oynanacak olan Sivasspor Fenerbahçe maçına tüm Sivaslı hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.

Mecnun Otyakmaz: Teşekkür ediyoruz
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise desteklerinden dolayı Sivas Belediyesine teşekkür ederek, "Seçimlerden önce Sivasspora yapmış olduğu ziyaretlerde, Sivassporun için yapabileceği birkaç projeden bahsederken biz de çok mutlu olmuştuk. Kendilerinin seçilmeleriyle birlikte bu projelerin hayata geçmesinden çok daha mutlu olduk. Bu güzel proje için sayın başkana çok teşekkür ediyoruz. Küçük kardeşlerimiz 23 Nisan Bayramında en azından sevdikleriyle, Sivassporla birlikte kutlama için iyi bir fırsat oldu" diye konuştu.

"Taraftarları maça davet ediyorum"
Bilet fiyatlarının ücreti ile ilgili gelen şikayetlere de değinen Otyakmaz, "Bazı şikayetler var bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı. Kombine bilet satmak amacıyla bir proje başlatmıştık. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında bilet fiyatlarının yüksek olacağını o yüzden herkesin kombine biletlere rağbet etmesi gerektiği yönünde çağrılarımız olmuştu. Maalesef bu çağrılar biraz yarım kaldı. 3 bin civarında kombine bilet satmış olduk. Bu son dönemde de 200e yakın bilet satılmış oldu. Bu rağbet görmeyince bizim de adaletli olmak açısından hem Galatasaraylılara karşı hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaşlılara karşı aynı fiyat olması hasebiyle bu rakamı yüksek tutmak zorunda kaldık. Yarın oynanacak olan maçın bilet satışında bugün az bir artış söz konusu. Bütün taraftarlarımıza maça rağbet etmelerini ve Fenerbahçe karşısında şampiyonluğu belirleyecek çok önemli karşılaşmada takımının yanında onlara itici güç olarak bulunmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

"10 bin taraftar bekliyoruz"
Bir basın mensubunun, "Şu ana kadar kaç bilet satıldı? sorusuna Başkan Otyakmaz, "Şu an 5 bin ama toplu bir bilet alımları da söz konusu. Misafir hariç bizimkiler sadece 5 bin civarında. Misafir tribününe de bir açıklık getireyim. Galatasaray maçında rakibimize kaç bilet verdiysek Fenerbahçe maçında da aynı sayıda bileti kendilerine tahsis etmiş durumdayız. Orada bir adaletsizlik söz konusu değil. Sosyal medyada olduğu gibi. Yaklaşık 10 bin taraftar bekliyoruz ama bu sayının artmasını özellikle taraftarlarımızdan rica ediyoruz" diye cevap verdi.