casino siteleri

Sivas Belediyespor, Sivasspor´dan iki oyuncuyu kadrosuna kattı

Spor Haber Girişi : 08 Ocak 2023 14:52
Sivas Belediyespor, Sivasspor´dan iki oyuncuyu kadrosuna kattı
Sivas Belediyespor, Demir Grup Sivasspor U-19 takımından sol bek Anıl Batın Aydın ve orta saha oyuncusu Kaan Onaran´ı kadrosuna kattı.TFF
Sivas Belediyespor, Demir Grup Sivasspor U-19 takımından sol bek Anıl Batın Aydın ve orta saha oyuncusu Kaan Onaran´ı kadrosuna kattı.
TFF 2. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Sivas Belediyespor´da transfer çalışmaları hızla devam ediyor.
Yeşil-beyazlı kulüp, Demir Grup Sivasspor U-19 takımından 2003 doğumlu sol bek mevkiinde oynayan Anıl Batın Aydın ve 2004 doğumlu orta saha oyuncusu Kaan Onaran ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.
Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde gerçekleşen imza törenine, kulübün 2. başkanı Taner Karabal ile Sivasspor U-19 takımından transfer edilen sporcular Anıl Batın Aydın ve Kaan Onaran katıldı. İmza töreninde konuşan Karabal, "Her iki sporcumuz Anıl Batın Aydın ve Kaan Onaran´a kulübümüze hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz. Biz kendilerine güveniyoruz" ifadelerini kullandı.