casino siteleri

Sivas kara hasret kaldı, az da olsa yağan kar güzel görüntüler oluşturdu

ÇEVRE Haber Girişi : 17 Ocak 2024 12:24
Sivas kara hasret kaldı, az da olsa yağan kar güzel görüntüler oluşturdu
Sivasta sabah saatlerinde kısa süreli etkili olan kar yağışı tarihi kent meydanında güzel görüntüler oluşturdu.Sivas, adeta kar
Sivasta sabah saatlerinde kısa süreli etkili olan kar yağışı tarihi kent meydanında güzel görüntüler oluşturdu.

Sivas, adeta kar yağışına hasret kaldı. Ocak ayının ortasında olunmasına rağmen istenilen kar yağışı yüzünü göstermedi. Bu sabah saatlerinde kısa süreliğine etkili olan kar yağışı vatandaşları umutlandırsa da ilerleyen saatlerde etkisini kaybetti. Drone ile havadan görüntülenen tarihi kent meydanı kar yağışı ile birlikte güzel görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar eski karların yağmadığını ifade ederek yazın su sıkıntısı yaşanmasından endişelendiklerini söyledi.

Kısa süreli yağdı ama eskisi kadar yağış olmuyor

Kar yağışının çok geç kaldığını belirten Murat Kara, Allahın işine karışılmaz ama kar yağışı çok geç kaldı. Kısa süreli yağdı ama eskisi kadar yağış olmuyor. Yaz dönemi de böyle kurak geçer, büyük bir susuzluk bizi bekliyor. Eskiyi çok özledik, eskiden kar yağdığında belimize kadar birikirdi. Şimdi kar yağışını göremiyoruz. Eskiden Kongre müzesinin bahçesinde kardan heykeller yapılırdı. O günler çok güzeldi, özledik şeklinde konuştu.

Sabah yağdı ama etkisi kısa sürdü

Günümüzde yağan karın geçmişte yağan kara göre az olduğunu belirten İsmet Aslan, Kar yağışına hasret kaldık, sabah yağdı ama etkisi kısa sürdü. Bundan 15 yıl önce kar yağdığında kar kalınlığı bir metreyi geçiyordu. Şuan birçok kişi bunu dert etmiyor. İlerleyen zamanlarda bunun daha kötülerini göreceğimizi düşünüyorum" dedi.