casino siteleri

Sivas kitap günlerine hazırlanıyor

Bölge Haber Girişi : 05 Eylül 2017 19:02
Sivas kitap günlerine hazırlanıyor
Sivas 6. Kitap Günleri 8-
Sivas 6. Kitap Günleri 8-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

4 Eylül Sivas Kongresi Kültür ve Sanat Şenlikleri programı içerisinde yer alan ve 8-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Sivas 6’ıncı Kitap Günleri’ne ait yayınevi stantlarının kurulumu gerçekleştiriliyor. Her yıl Sivas için önemli görülen bir şahsiyet anısına düzenlenen etkinlik, bu yıl da Selçuklu Sultanı I. İzzettin Keykavus’un anısına düzenlenecek. Sivas 6. Kitap Günleri’ne yazar, şair ve akademisyenler davet edilerek, imza ve söyleşiler düzenlenecek.

Sivas’ın kültürel ve sosyal hayatına ciddi katkılar sunan kitap günlerine; kültür, eğitim, tarih, sanat, edebiyat, spor ve çocuk gelişimi gibi alanlarda yayın yapan 175 yayınevi, 90 stantta kitap severlerle buluşacak. 150’ye yakın etkinlik ile birlikte ulusal düzeyde en çok okunan ve programı bu tarihlerde uygun olan yazar, şair, oyuncu ve akademisyenler Buruciye Medresesi’nde yapılacak söyleşilerde okuyucuları ile buluşacak.

Hazırlıkların son aşamaya geldiğini ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya,"Sivas Valiliğimizin koordinasyonunda, Sivas Belediyemiz ve İl Özel İdaresi olarak gerçekleştireceğimiz; Sivas 6. Kitap Günleri’nin heyecanını her geçen gün daha fazla yaşıyoruz. Bugün hepimizin de şahit olduğu gibi stantlarımız kuruldu. Sivas Kitap Günleri artık Sivas’ın bir markası haline geldi. Hem Sivaslılar hem bizler heyecanla o günleri bekliyoruz. Bu senede dolu dolu bir kitap günleri yaşayacağız. Çok değerli yazarlarımız burada olacak. 90 standımızda 175’in üzerinde yayınevimiz burada kitaplarını sergileyecek ve satışa sunacaklar. Tabi ki satışa sunarken bugünün anısına onlarda gerekli olan indirimlerini yapacaklar" dedi.