casino siteleri

Sivas´ta metrekareye 19.2 kilogram yağmur düştü

Asayiş Haber Girişi : 01 Ekim 2023 20:27
Sivas´ta metrekareye 19.2 kilogram yağmur düştü
Sivas´ın Gemerek ilçesinde ve Çepni kasabasında etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Çepni yolunda oluşan sel bir süreliği
Sivas´ın Gemerek ilçesinde ve Çepni kasabasında etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Çepni yolunda oluşan sel bir süreliğine sürücülere geçit vermedi.
Sivas´ın Gemerek ilçesi ve Çepni kasabasında sağanak yağmur etkili oldu. Bir süre devam eden aşırı yağış sele dönüştü. Çepni kasabası yolunda etkili olan sel yolu bir süreliğine ulaşıma kapattı. Aşırı yağıştan dolayı tarla ve bahçeler sular altında kalırken koyunlarda zor anlar yaşadı. Yaylımdan dönen koyunlar sel nedeniyle karşıdan karşıya geçmekte zorlandı.

Metrekareye 19.2 kilogram yağmur düştü
Öte yandan kent merkezinde etkili olan sağanak yağmur sonrası ev ve iş yerlerini su bastı. Cadde ve sokaklar göle dönerken bazı araçların bir kısmı sular altında kaldı. Sivas Belediyesi sosyal medya hesabından kente düşen yağmur miktarını açıkladı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre son yılların en şiddetli yağışını alan kentte metrekareye 19.2 kilogram yağış düştüğü bildirildi.