casino siteleri

Sivas´ta TOKİ konutları için kura heyecanı başlıyor

Ekonomi Haber Girişi : 15 Aralık 2022 17:59
Sivas´ta TOKİ konutları için kura heyecanı başlıyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en b
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi çerçevesinde Sivas´ta yapılacak sosyal konutlar için kura çekimi süreci Cuma günü başlayacak.
Pazar günü sora erecek kura programı Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonu´nda gerçekleştirilecek. "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi çerçevesinde Sivas´a yapılacak 2 bin 706 konutun 919´unun kurası yarın gerçekleştirilecek. Kura çekiminin ilk gününde Kangal (175 konut), Hafik (110 konut), Yıldızeli (206 konut), Gemerek-Sızır (111 konut), Şarkışla Gürçayır (100 konut) ve Doğanşar´a (67 konut) yapılacak olan konutların hak sahipleri belirlenecek.
Altınyayla´ya yapılacak olan 150 konut için ise başvuru sayısının az olması dolayısıyla hak sahipliği kurası çekilmeyecek. Sosyal konut projesi çerçevesinde kura çekimleri Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonu´nda Cumartesi ve Pazar günü de devam edecek.
Cumartesi; Divriği (170 konut), Gemerek (197 konut), Gürün (203 konut), İmranlı (157 konut) ve Zara´ya (260 konut) yapılacak konutların kurası çekilecek. Pazar günü ise merkez ilçe (400 konut), Suşehri (200 konut) ve Şarkışla´ya (200 konut) yapılacak konutların talihlileri belirlenecek.