casino siteleri

Sivas´ta yaz Kur´an kurslarına yoğun ilgi

Eğitim Haber Girişi : 01 Temmuz 2022 16:25
Sivas´ta yaz Kur´an kurslarına yoğun ilgi
Sivas´ta 27 Haziran Pazartesi günü başlayan yaz Kur´an kurslarına bu yıl merkez ilçeden 10 bin 307 öğrenci kayıt yaptırdı.Sivas´t
Sivas´ta 27 Haziran Pazartesi günü başlayan yaz Kur´an kurslarına bu yıl merkez ilçeden 10 bin 307 öğrenci kayıt yaptırdı.
Sivas´ta bazı cami ve Kur´an kurslarını ziyaret eden İl Müftüsü Remzi Pehlivan, çocukların yaz Kur´an kursu sevincine ortak oldu.
Çocuklarla bir süre sohbet eden İl Müftüsü Remzi Pehlivan; "Yaz Kur´an kurslarımızda Kur´an-ı Kerim başta olmak üzere İslam´ın inanç esasları, ibadet, ahlak ve Peygamberimizin hayatı gibi dersler işleniyor. Ayrıca görevlilerimiz tarafından çeşitli sosyal etkinlikler düzenleniyor. Çocuklarımıza yaz eğitimlerinde başarılar diliyorum. Yaz Kur´an kurslarımız hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlamaktadır. Gözümüzün nuru evlatlarımız camilerde Kur´an´la ve Peygamberimizin örnek hayatıyla buluşuyor. Bu manada camilerimiz milyonlarca çocuğumuz için bir eğitim yuvası oluyor" ifadelerinde bulundu.
Ziyaretleri esnasında görevlilerden de bilgi alan Müftü Pehlivan, yaz Kur´an kurslarında eğitim veren tüm görevlilere teşekkür ederek başarılar diledi.
Öte yandan yaz Kur´an kurslarına kayıtların devam ettiği belirtildi.