casino siteleri

Sivas´ta yerel gazeteler, spor sayfalarını kararttı!

Spor Haber Girişi : 13 Aralık 2023 09:52
Sivas´ta yerel gazeteler, spor sayfalarını kararttı!
Sivas´ta yayın yapan yerel gazeteler, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçındaki hakeme yapılan şiddet olayını kınamak için spor sayfaların
Sivas´ta yayın yapan yerel gazeteler, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçındaki hakeme yapılan şiddet olayını kınamak için spor sayfalarını tamamen karartarak tepki gösterdi.
Trendyol Süper Lig´in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında Eryaman Stadı´nda oynanan karşılaşmaya şiddet olayları damga vurdu. Maçın hakemi Halil Umut Meler´in son düdüğü çalmasının ardından saha bir anda karıştı. Sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler´e yumruk attı.
Maçın ardından spor camiası, hakem Halil Umut Meler´e yapılan saldırıdan dolayı büyük tepki gösterdi. Sivas´ta yayın yapan Sivas İrade Gazetesi ve Sivas Ekspres Gazetesi de, spor sayfalarını tamamen kararttı. Sivas İrade Gazetesi siyah zemin üzerine ´Kınıyoruz! Utanılacak ve unutulmayacak bir futbol akşamı yaşadık!´ başlığı ile yayımlandı. Gazetede yer alan uzun bir metinde ise kınama cümleleri yer aldı.
Sivas Ekspres Gazetesi ise, ´Türk futbolunda kara gece! Yaşananlar asla kabul edilemez´ başlığını kullandı.