casino siteleri

Sivas´ta YKS sınavına girecek 6 bin 500 depremzede öğrenci ve ailesini misafir edildi

GENEL Haber Girişi : 17 Haziran 2023 12:43
Sivas´ta YKS sınavına girecek 6 bin 500 depremzede öğrenci ve ailesini misafir edildi
Yükseköğretim Kurumları Sınavı´nda (YKS) sınav giriş tercihinde Sivas´ı seçen 6 bin 500 depremzede öğrenci ve yakınları Gençlik ve S
Yükseköğretim Kurumları Sınavı´nda (YKS) sınav giriş tercihinde Sivas´ı seçen 6 bin 500 depremzede öğrenci ve yakınları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrenci yurtlarında misafir edildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde zarar gören 10 ilde yaşayan ve sınav giriş tercihinde Sivas seçen öğrenciler Sivas´ta sınava girdi. Yaklaşık 6 bin 500 depremzede öğrenci ve öğrenci yakını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne bağlı KYK yurtlarında ağırlandı.
Öğrencilerin en rahat şekilde misafir edilmesi için imkanların seferber edildiğini belirten Sivas Gençlik Ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, "Sivas çevre İllerinden İlimize Yükseköğretim Kurumları Sınavına girmek için gelen gençlerimizi ve ailelerini misafir etmekten gurur duyuyoruz. Bizler geleceğimizin teminatı olan ülkemizi bilim teknoloji ve sanat anlamında ileriye taşıyacak olan gençlerimizin sadece sınava odaklanmasını, onların konaklama yemek gibi asli ihtiyaçları düşünmeden rahat ve huzurlu bir şekilde sınava girmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatları üzerine GSB Yurtlarımızda misafir ediyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile tüm imkânları sağlamaya gayret ediyoruz. Ben tüm gençlerimize başarılar ve sınavlarında kolaylıklar diliyorum." İfadelerinde bulundu.