casino siteleri

Sivas Valiliğinden deprem açıklaması: "An itibari ile bildirilen olumsuz bir durum bulunmamaktadır"

Asayiş Haber Girişi : 20 Ocak 2024 02:26
Sivas Valiliğinden deprem açıklaması:
Sivasın Gürün ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremim ardından Sivas Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada herhangi olumsuz bir durumu
Sivasın Gürün ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremim ardından Sivas Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada herhangi olumsuz bir durumun olmadığı belirtildi.
Sivasın Gürün ilçesinde saat 01.27de meydana gelen deprem kısa süreli panik oluşturdu. AFADın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre 4.4 büyüklüğündeki depremin yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklandı. Depremin ardından Sivas Valiliği de sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. An itibariyle herhangi olumsuz bir durumun olmadığı belirtilen açıklamada, İlimiz Gürün ilçesinde 4.4 büyüklüğünde meydana gelen AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. An itibari ile bildirilen olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz ifadelerine yer verildi.