casino siteleri

Sivas Valisi´nden, Sivasspor´a UEFA maçı öncesi baklava dopingi

Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2022 19:41
Sivas Valisi´nden, Sivasspor´a UEFA maçı öncesi baklava dopingi
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, DG Sivasspor Kulübü´nü ziyaret etti. Şimşek, Slavia Prag maçı için başarı dileklerini iletip, futbolcular
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, DG Sivasspor Kulübü´nü ziyaret etti. Şimşek, Slavia Prag maçı için başarı dileklerini iletip, futbolculara baklava ikram etti.
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ilk hafta maçında yarın sahasında Slavia Prag ile karşılaşacak Sivasspor, yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Isınma ve açma germe hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Yiğidolar son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Sivasspor ile Slavia Prag yarın saat 22.00´de Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda karşılaşacak.

Vali Şimşek´ten takıma moral ziyareti
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, antrenman öncesi Sivasspor Kulübü´nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla sohbet eden Vali Şimşek, yarınki Slavia Prag maçında takıma başarılar dileyerek, baklava ikramında bulundu.