casino siteleri

Sivasa yeniden Ambulans helikopter tahsis edildi

Sağlık Haber Girişi : 28 Şubat 2024 14:58
Sivasa yeniden Ambulans helikopter  tahsis edildi
Türkiyenin en büyük 2nci yüz ölçümüne sahip olan Sivasa yeniden ambulans helikopter tahsis edildi.Türkiyenin en büyük 2nci yüz ölçümüne sahip olan ve 16
Türkiyenin en büyük 2nci yüz ölçümüne sahip olan Sivasa yeniden ambulans helikopter tahsis edildi.
Türkiyenin en büyük 2nci yüz ölçümüne sahip olan ve 16 ilçesi, bin 234 köyü ile çok sayıda yerleşim bölgesi bulunan Sivasa Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ambulans helikopter gönderildi. Sivas, Tokat ve çevre illerde kullanılması planlanan ambulans helikopter ile durumu ağır olan hastaların kısa zamanda hastaneye götürülmesi amaçlanıyor.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin duyurdu
İlk defa 2019 yılında tahsis edilen ambulans helikopterin yeniden tahsis edilmesini Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Bilgin yaptığı paylaşımda:
Ambulans helikopterimiz Sivasımıza hayırlı olsun. Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize tahsis edilen hava ambulansının hizmete başlamasında emeği olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğana, TBMM Ak Parti Grup Başkanımız Abdullah Gülere ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. İfadelerine yer verdi.