casino siteleri

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz´dan 54. yıl mesajı

Spor Haber Girişi : 09 Mayıs 2021 13:50
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz´dan 54. yıl mesajı
DG Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlı kulübün kuruluşunun 54. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Otyakmaz, mesajda Sivasspor´un kuruluşunun 54. yıl dönümünün mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:
"Sivasspor´umuzun kuruluşunun 54. yıl dönümünün mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 60´lı yılların ikinci yarısı ile birlikte Türk futbolunda yaşanan gelişmeler sonucu Anadolu´nun hemen her yerinde profesyonel şehir takımları kurulmaya başladı. İşte bu ortamda Sivas´ta da bir futbol takımı kurmak için harekete geçildi ve 09 Mayıs 1967 tarihinde kulübümüzün temelleri atıldı. 54 yıldır taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış Sivasspor´umuz, Türk futboluna kazandırdıklarıyla, hizmetleriyle, duruşuyla, sorumluluklarıyla ve köklü tarihiyle her zaman parmakla gösterilen kulüplerden biri olmayı başarmıştır. 2004 yılında gururla devraldığım bu onurlu görevi; samimi duygular, sonsuz sevgi, büyük bir aşk, fedakarlık ve emekle hizmet etmenin gururunu bu anlamlı günde bir kez daha yaşıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; kulübümüzün kurulmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, 54 yıllık süreçte camiamızda görev yapmış; kulüp başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, teknik adamlara, futbolculara, kulüp çalışanlarına ve iyi günde kötü günde sonsuz bir fedakarlık duygusuyla Sivasspor´umuzun yanında olan büyük taraftarlarımıza sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki Sivassporluyuz!"