casino siteleri

Sivasspor camiasını korkutan istatistik

Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2022 13:55
Sivasspor camiasını korkutan istatistik
Bu sezon Spor Toto Süper Lig´de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan DG Sivasspor, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçt
Bu sezon Spor Toto Süper Lig´de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan DG Sivasspor, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği tek sezon küme düştüğü dönemde aldı. Bu istatistik ise kırmızı-beyazlı camiayı tedirgin ediyor.
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig´in 8. haftasında yarın Hatayspor´u ağırlayacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda oynanacak olan mücadele saat 14.30´da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.
Ligde henüz 3 puanla tanışamayan kırmızı-beyazlı ekibin kazanmaktan başka düşüncesi bulunmuyor.

İstatistik can sıkıyor
Bu sezon Süper Lig´de oynadığı 7 maçın hiçbirini kazanamayan Sivasspor, söz konusu maçlardan 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Yiğidolar, lig tarihinde ilk 8 karşılaşmasını galibiyetsiz geçtiği tek sezon küme düştüğü 2015-2016 sezonunda almıştı. Bu istatistik ise Sivasspor camiasını Hatayspor maçı öncesi tedirgin ediyor. Kırmızı-beyazlı takım Hatayspor maçını kazanamaması durumunda küme düştüğü sezonki kötü seriyi yakalayacak.