casino siteleri

Sivasspor, CFR Cluj´a konuk olacak

Spor Haber Girişi : 14 Eylül 2022 11:11
Sivasspor, CFR Cluj´a konuk olacak
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci haftasında yarın Romanya temsilcisi CFR Cluj ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupaların
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci haftasında yarın Romanya temsilcisi CFR Cluj ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 24. maçına çıkacak.
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci maçında Sivasspor, yarın CFR Cluj´a konuk olacak. Dr. Constantin Radulescu Stadyumu´nda saat 19.15´te başlayacak müsabakayı Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini yenip grup maçlarına Türkiye´ye 3 puanla dönmek istiyor.

Sivasspor´da 7 eksik var
Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 7 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlığı bulunan Leke James, Kader Keita, Hakan Arslan, Ziya Erdal, Robin Yalçın, Erdoğan Yeşilyurt ve izinli olan Mustapha Yatabare, CFR Cluj´a karşı forma giyemeyecek.

Avrupa arenasındaki 24. maç
Sivasspor, deplasmanda oynayacağı CFR Cluj mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 24. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 23 müsabakada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 23 gol atan Sivas temsilcisi, ağlarında ise 44 gole engel olamadı.