casino siteleri

Sivasspor-CFR Cluj maç programı belli oldu

Spor Haber Girişi : 24 Ekim 2022 16:36
Sivasspor-CFR Cluj maç programı belli oldu
UEFA Avrupa Konferans Ligi´nde CFR Cluj ile oynanacak maç öncesinde DG Sivasspor´un ve rakip takımın medya programı belli oldu.Sivasspor i
UEFA Avrupa Konferans Ligi´nde CFR Cluj ile oynanacak maç öncesinde DG Sivasspor´un ve rakip takımın medya programı belli oldu.
Sivasspor ile CFR Cluj, 27 Ekim Perşembe günü saat 22.00´de UEFA Avrupa Konferans Ligi G grubu 5. hafta maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu´nda karşılaşacak. Mücadele öncesi iki takımın da basın toplantısı ve antrenman programı belli oldu.
26 Ekim Çarşamba günü saat 13.00´te Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile Kamerunlu futbolcu Clinton N´jie maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadyumu´nda basın toplantısı düzenleyecek. Kırmızı-beyazlılar kulüp tesislerinde saat 16.00´da ise basına ilk 15 dakikası açık antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.
CFR Cluj Teknik Direktörü Dan Petrescu ve kadrodan bir futbolcu 26 Ekim Çarşamba günü saat 19.00´da Sivas 4 Eylül Stadyumu´nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. CFR Cluj saat 19.30´da ise stadyumda son çalışmasını yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.