casino siteleri

Sivasspor´da 9 futbolcunun sözleşmesi bitti

Spor Haber Girişi : 11 Haziran 2023 10:37
Sivasspor´da 9 futbolcunun sözleşmesi bitti
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 futbol sezonunu 41 puanla 14. sırada tamamlayan DG Sivasspor´da 9 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.Bu sezon Sü
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 futbol sezonunu 41 puanla 14. sırada tamamlayan DG Sivasspor´da 9 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.
Bu sezon Süper Lig´de inişli çıkışlı grafik çizen ve ligi 41 puanla 14. sırada bitiren Sivasspor, transferde hareketli günler yaşayacak. Kırmızı-beyazlı takımda 9 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.
Alınan bilgiye göre hafta sonu yapılacak olağan genel kurulun ardından yeni yönetim bir toplantı yaparak takımda kalması ve gitmesi gerekenleri belirleyecek. Kırmızı-beyazlı ekipte yönetim kurulu toplantısının ardından kadro yapılanmasının kısa süre içerisinde tamamlaması bekleniyor.
Sivasspor´da Dimitrios Goutas, Jordy Caicedo, Fredrik Ulvestad, Robin Yalçın, Aaron Appindangoye, Isaac Cofie, Caner Osmanpaşa, Leke James ve Mustapha Yatabare´nin sözleşmesi bitti.
Sivasspor Kulübü, sözleşmesi biten 9 oyuncunun yanı sıra sözleşmesi devam eden bazı oyuncular ile de yolları ayırmayı hedefliyor.
Olağan kongre sürecine hazırlanan Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay da geçtiğimiz hafta takımla yollarını ayırmıştı.