casino siteleri

Sivasspor´da gollerde Mustapha Yatabare imzası var

Spor Haber Girişi : 13 Haziran 2023 13:23
Sivasspor´da gollerde Mustapha Yatabare imzası var
DG Sivasspor´da 2022-2023 sezonunun en golcü oyuncusu Mustapha Yatabare oldu. Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere
DG Sivasspor´da 2022-2023 sezonunun en golcü oyuncusu Mustapha Yatabare oldu. Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere üç kulvarda toplamda 12 gol kaydeden Yatabare´yi, 10 golle Gradel takip etti.
Sivasspor´un başarılı forveti Mustapha Yatabare, bu sezon takımın en golcü oyuncusu oldu. 37 yaşındaki futbolcu, Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi´nde 12 golle kırmızı-beyazlıların skor yükünü taşıyan ismi olarak dikkat çekti. Sivas temsilcisinin bu sezon attığı 62 golün 12´sinde imzası bulunan Malili oyuncu, 39 maçta 2 bin 475 dakika sahada kaldı.
Yatabare, attığı ve attırdığı gollerle takımının başarısında önemli rol üstlendi. Ligde, kupada ve Avrupa´da 12 golle takıma önemli katkı sağlayan Yatabare; CFR Cluj, Ballkani, Esenler Erokspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Gaziantep FK, Ümraniyespor ve Giresunspor maçlarında fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
Max Gradel ise 10 golle Yatabare´yi takip etti. Fildişi Sahili futbolcu, Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi, Süper Kupa, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi´nde 44 müsabakada görev aldı.
Sivasspor´da bu sezon diğer futbolcuların attıkları gol sayıları şöyle:
- Erdoğan Yeşilyurt: 6
- Dia Saba: 6
- Hakan Arslan: 4
- Leke James: 4
- Samu Saiz: 4
- Clinton N´Jie: 3
- Jordy Caicedo: 3
- Caner Osmanpaşa: 2
- Ulvestad: 2
- Isaac Cofie: 2
- Robin Yalçın: 1
- Charisis: 1
- Emre Gökay: 1
- Karol Angielski: 1