casino siteleri

Sivasspor´dan bilet açıklaması

Spor Haber Girişi : 01 Kasım 2022 18:12
Sivasspor´dan bilet açıklaması
DG Sivasspor Kulübü, 3 Kasım Perşembe günü oynanacak Slavia Prag maçıyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Maçta misafir tribünü
DG Sivasspor Kulübü, 3 Kasım Perşembe günü oynanacak Slavia Prag maçıyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Maçta misafir tribününe 300 taraftarın alınacağı açıklandı.
Sivasspor Kulübü, UEFA Avrupa Konferans Ligi G grubu son haftasında Slavia Prag maçında, kırmızı-beyazlı taraftarların maç bileti nasıl alacağına ilişkin bilgilendirme yaptı. Konu ile ilgili kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Slavia Prag ile Demir Grup Sivasspor´umuz arasında 03 Kasım Perşembe günü Eden Arena´da oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi G grubu 6. hafta maçı için iki kulübün anlaşması gereği misafir tribün için 300 bilet ayrılmıştır. Biletler bugün (01 Kasım) saat 14.00´te satışa başladı güvenlik gereği maç günü bilet satışı yapılmayacaktır. 15 EURO´dan satılacak biletler, taraftarlarımızın mail adresine PDF olarak gönderilecektir. Bilet alacak taraftarlarımızın ad soyad, pasaport no, telefon numarası ve mail adresini bildirmeleri gerekmektedir."