casino siteleri

Sivasspor´dan galibiyetli prova

Spor Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 21:06
Sivasspor´dan galibiyetli prova
Hazırlık maçında Al Sharjah ile karşılaşan DG Sivasspor rakibini 2-0 mağlup etti.Avusturya´da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Si
Hazırlık maçında Al Sharjah ile karşılaşan DG Sivasspor rakibini 2-0 mağlup etti.
Avusturya´da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, üçüncü hazırlık maçında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Sharjah ile karşı karşıya geldi. Bad Blumau kasabasında oynanan mücadeleden Yiğidolar 2-0 galibiyetle ayrıldı. Mücadelede Avusturya Futbol Federasyonu´ndan Markus Lamb, Lena Hirtl ve Zvonimir Mestrovic hakem üçlüsü görev yaptı.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay maça; Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Dimitrios Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın, Hakan Arslan, Fredrik Ulvestad, Erdoğan Yeşilyurt, Max Gradel ve Mustapha Yatabare 11´iyle çıktı. Maçın ikinci yarısında ise oyuna; Emre Satılmış, Emre Gökay, Aaron Appindangoye, Alaaddin Okumuş, Isaac Cofie, Ziya Erdal, Karol Angielski, Leke James ve Kerem Atakan Kesgin dahil oldu. Yiğidolar´ın gollerini 14. dakikada Mustapha Yatabare ve 31.dakikada Erdoğan Yeşilyurt kaydetti. Kırmızı-beyazlılar bu maçla birlikte Avusturya kampını tamamladı. Yiğidolar yarın Sivas´a dönecek.
Sivasspor daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Bolu kampında Al Shamal SC´yi 2-0 ve Neftçi Bakü´yü 1-0 mağlup etmiş, Avusturya kampında ise Szombathelyi Haladas ile golsüz, Sigma Olomouc ile 1-1 berabere kalmıştı.