casino siteleri

Sivasspor, hazırlık maçında Tokat Belediye Plevnesporu 6-1 yendi

Spor Haber Girişi : 27 Mart 2024 17:08
Sivasspor, hazırlık maçında Tokat Belediye Plevnesporu 6-1 yendi
Sivasspor, hazırlık maçında karşılaştığı Tokat Belediye Plevnesporu 6-1lik skorla mağlup etti.Sivasspor, milli maçlar nedeniyle Trendyol Süper Lige veri
Sivasspor, hazırlık maçında karşılaştığı Tokat Belediye Plevnesporu 6-1lik skorla mağlup etti.
Sivasspor, milli maçlar nedeniyle Trendyol Süper Lige verilen arada TFF 3. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor ile hazırlık maçında karşılaştı. Sivasspor Tesislerinde oynanan mücadeleyi Ankara bölgesi hakemlerinden Gürcan Hasova yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Duran ve Hasan Bostan yaptı. Dördüncü hakem olarak ise Egemen Artun görev aldı. Yiğidolar, müsabakadan 6-1lik galibiyetle ayrıldı.
Teknik Direktör Bülent Uygun maça; Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Achilleas Poungouras, Camara, Uğur Çiftçi, İbrahim Akdağ, Charisis, Kvet, Menig, Emrah Başsan ve Koita 11iyle başladı. Yedeklerde Hüseyin Arslan, Mustafa Özbay, Yusuf Çağlar Kefkir, Talha Şeker, Sabri Çakır, Arda Karaca, Sinan Kaya ve Efe Şanlı yer aldı.
Kırmızı-beyazlı takımın gollerini 28. dakikada Emrah Başsan, 37. ve 73. dakikada Fode Koita, 41. dakikada Uğur Çiftçi, 61. dakikada Poungouras ve 83. dakikada Sinan Kaya atarken, Tokat Belediye Plevnesporun golünü ise 30. dakikada Eren Kaya kaydetti.
Yiğidolar, yarın saat 16.00da ikinci hazırlık maçında kulüp tesislerinde Sivas Dört Eylül Futbol ile karşılaşacak.