casino siteleri

Sivasspor ile Fatih Karagümrük 8. randevuda

Spor Haber Girişi : 03 Mart 2023 11:03
Sivasspor ile Fatih Karagümrük 8. randevuda
Spor Toto Süper Lig´in 24. haftasında mücadele edecek olan DG Sivasspor ile Fatih Karagümrük, bu müsabakayla birlikte toplamda 8. kez birbirleri
Spor Toto Süper Lig´in 24. haftasında mücadele edecek olan DG Sivasspor ile Fatih Karagümrük, bu müsabakayla birlikte toplamda 8. kez birbirlerine rakip olacak.
Spor Toto Süper Lig´in 24. haftasında DG Sivasspor, Fatih Karagümrük´e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu´nda yarın 13.30´da oynanacak maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk´ün yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Tugay Kaan Numanoğlu olacak.
İki takım, tarihlerinde 8. defa karşı karşıya gelecek. Bu rekabette geride kalan 7 maçtan 4´ünü Sivasspor kazanırken, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. İstanbul temsilcisi ise 1 kez galip geldi.
Sivasspor´un 11 golüne, Fatih Karagümrük 4 golle yanıt verdi. Sivasspor ile Karagümrük en son bu sezonunun ilk devresinde karşılaşmış ve mücadele golsüz sona ermişti.

Sivasspor´da 3 sakat
Kırmızı-beyazlılarda bu maç öncesinde 3 eksik futbolcu yer alıyor. Sivasspor´da sakatlığı bulunan Mustapha Yatabare, Caner Osmanpaşa ve Robin Yalçın takımını yalnız bırakacak.

5 Futbolcu kart sınırında
Sivasspor´da 5 futbolcu da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Kırmızı-beyazlılarda Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Fredrik Ulvestad, Erdoğan Yeşilyurt ve Charis Charisis, Fatih Karagümrük müsabakasında sarı kart görmeleri halinde 26. haftada oynanacak Başakşehir maçında görev yapamayacaklar.