casino siteleri

Sivasspor, Karabağ deplasmanında

Spor Haber Girişi : 25 Kasım 2020 11:10
Sivasspor, Karabağ deplasmanında
DG Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü maçında yarın akşam deplasmanda Azerbaycan ekibi Karabağ ile karşılaşacak.
UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü haftasında Sivasspor, yarın İstanbul´da Karabağ´a konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda TSİ 20.55´te başlayacak müsabakayı Danimarkalı hakem Jakob Kehlet yönetecek. Geride kalan maçlarda üç puan toplayabilen kırmızı-beyazlılar, grupta üçüncü sırada yer alıyor.
Rıza Çalımbay´ın takımı, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı´nda Karabağ´ı 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

5 eksik var
Kırmızı-beyazlılarda bu zorlu mücadele öncesi 5 eksik bulunuyor. Sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka´nın yanı sıra korona virüs testleri pozitif çıkan kaleci Muammer Yıldırım ve üç futbolcu Karabağ karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

Avrupa´daki 12. maç
Sivasspor, İstanbul´da oynayacağı Karabağ mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 12. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 11 müsabakada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 12 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 25 gole engel olamadı.

En golcü Kayode
Nijeryalı futbolcu Olarenwaju Kayode, bu sezon Avrupa sahnesinde attığı 3 golle kırmızı-beyazlı takımın en golcü ismi konumunda yer alıyor. Kayode´yi, 1´er golle Caner Osmanpaşa, Mustapha Yatabare ve Max Gradel takip ediyor.