casino siteleri

Sivasspor, Maccabi Tel-Aviv deplasmanında

Spor Haber Girişi : 09 Aralık 2020 11:52
Sivasspor, Maccabi Tel-Aviv deplasmanında
DG Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. ve son maçında yarın akşam deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşacak. Sivasspor´a gruptan çıkabilmesi için mutlak galibiyet gerekiyor.
UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. haftasında Sivasspor, yarın deplasmanda Maccabi Tel-Aviv´e konuk olacak. Bloomfield Stadyumu´nda TSİ 23.00´te başlayacak müsabakayı Letonya Futbol Federasyonu´ndan Andris Treimanis yönetecek. Geride kalan maçlarda 6 puan toplayabilen kırmızı-beyazlılar, grupta 3. sırada yer alıyor. Rıza Çalımbay´ın takımı, bu puanları Azerbaycan temsilcisi Karabağ´ı gruptaki iki maçta da mağlup ederek hanesine yazdırdı.

Maç Türkiye için büyük önem arzu ediyor
Yarın oynanacak olan maç Sivasspor ve Türkiye için büyük önem arzu ediyor. Kırmızı-beyazlılar yarın rakibini yendiği durumda gruptan çıkacak ve ülke puanına da büyük katkı sağlayacak.

10 eksik var
Kırmızı-beyazlılarda bu zorlu mücadele öncesi 10 eksik bulunuyor. Sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka ve Jorge Felix´in yanı sıra korona virüs testleri pozitif çıkan sekiz futbolcu Maccabi Tel-Aviv karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

Avrupa´daki 14. maç
Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Maccabi Tel-Aviv mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 14. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 13 müsabakada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 15 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 28 gole engel olamadı.

Yiğidolar´ın golcüsü Kayode
Nijeryalı futbolcu Olarenwaju Kayode, bu sezon Avrupa sahnesinde attığı 4 golle kırmızı-beyazlı takımın en golcü ismi konumunda yer alıyor. Kayode´yi 2 golle Arouna Kone, 1´er golle Caner Osmanpaşa, Mustapha Yatabare ve Max Gradel takip ediyor.