casino siteleri

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi´nde Ballkani´ye konuk olacak

Spor Haber Girişi : 12 Ekim 2022 09:52
Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi´nde Ballkani´ye konuk olacak
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu dördüncü haftasında yarın Kosova temsilcisi Ballkani ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupala
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu dördüncü haftasında yarın Kosova temsilcisi Ballkani ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 26. müsabakasına çıkacak.
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu dördüncü maçında Sivasspor, yarın Ballkani´ye konuk olacak. Fadil Vokrri Stadyumu´nda saat 22.00´da başlayacak mücadeleyi Avusturyalı hakem Manuel Schuettengruber yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini yenip gruplarda puanını 7´ye çıkartmak istiyor.

Sivasspor´da 5 eksik var
Kırmızı-beyazlılarda Ballkani maçı öncesi 5 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları süren Leke James, Ziya Erdal, Ahmed Musa, Samba Camara ile Fredik Ulvestad bu müsabakada forma giyemeyecek.

Sivasspor´un Avrupa´daki 26. randevusu
Sivasspor, Ballkani mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 26. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 25 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 27 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 48 gole engel olamadı.