casino siteleri

Sivasta bursluluk sınavına rekor katılım

Eğitim Haber Girişi : 24 Şubat 2024 12:13
Sivasta bursluluk sınavına rekor katılım
Eğitimden spora, kültürel etkinliklerden sosyal etkinliklere birçok alanda lider konumda olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, 4ncü sınıf öğrenci
Eğitimden spora, kültürel etkinliklerden sosyal etkinliklere birçok alanda lider konumda olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, 4ncü sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenledi.
Sivasta eğitimin öncüsü konumunda yer alan ve başarılı öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, 4ncü sınıf öğrencileri için bursluluk sınavı yaptı. İl genelinden yoğun katılımla gerçekleştirilen sınavda yaklaşık 800 öğrenci ter döktü. Öğrencilere yöneltilen 60 soru için 90 dakika süre tanındı. Sınav sonrası başarılı olan öğrencilere yüzde 100e varan burs imkânı sağlanmış olacak.
Donanımlı nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz
Sınava ilişkin bilgiler veren Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu Müdürü Ersin Yılmaz öğrencilere başarılar dileyerek, Şu an 4ncü sınıf düzeyinde okuyan öğrencilerimiz yüzde 100den başlayan eğitim bursu imkânları sağlayacağız. Başarılı öğrencilerimizi bu anlamda ödüllendirmek istiyoruz. İl genelinde bir tek sınıf düzeyinde katılım en yüksek olduğu sınavı gerçekleştiriyoruz. 800 öğrencinin katıldığı 4ncü sınıf düzeyinde bir bursluluk sınavı yapıyoruz. Sivas halkına teveccühleri için çok teşekkür ediyoruz. Emin ellerde güzel bir eğitim vererek donanımlı bir nesil yetiştirmek için bizler de bu teveccühe layık çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz diye konuştu.