casino siteleri

Spor basını emekçilerinin adı Yeni Malatya Stadı´nda yaşayacak

Spor Haber Girişi : 04 Aralık 2020 15:42
Spor basını emekçilerinin adı Yeni Malatya Stadı´nda yaşayacak
Malatya´da hayatlarını kaybeden spor medyasının emektarları Şenol Yalvaç ve Akif Çelin´in isimleri gönül verdikleri Yeni Malatyaspor´un stadında basın tribününe verildi.

Malatya spor camiasının sevilen iki ismi Şenol Yalvaç ve Akif Çelik´in ani ölümleri kentte basın camiasında derin üzüntüye neden olurken, Yeni Malatyaspor Kulübü, spor basınının iki emektar isminin yaşatılması için harekete geçti. Kulüp Başkanı Adil Gevrek´in talimatı ile Yalvaç ve Çelik´in isimleri her zaman maçları takip ettikleri Yeni Malatyaspor Stadı´ndaki basın tribününe verildi.

Deprem konutları


Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yakın zamanda hayatını kaybeden gazeteciler Şenol Yalvaç ve Akif Çelik´in isimlerinin artık statta yaşatılacağını söyleyerek, "Kendilerine Allah´tan rahmet diliyoruz, geride kalanlarına başsağlığı diliyoruz. Akif Çelik ve Şenol Yalvaç kardeşlerimiz Malatyaspor´a büyük emekler verdiler. Malatya´mız çok değerli iki gazeteciyi kaybetti. İnşallah onların verdikleri emeklerin sürekli hatırlatılması adına böyle bir girişimde bulunduk" dedi.


Merhum Şenol Yalvaç´ın kuzeni olan gazeteci Bülent Yalvaç, "Akif Çelik ve Şenol Yalvaç´ın acıları halen yüreğimizde taze. Bu organizasyon bizleri mutlu etti. Her iki ismin de unutulmayacak olması bir nebze de olsa acılarımızı hafifletti. Yeni Malatyaspor Kulübü´ne gösterdiği bu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Akif Çelik´in oğlu Tayyip Çelik ise babasının tam bir Malatyaspor aşığı olduğunu belirterek, böyle bir düşünceden dolayı Kulüp Başkanı Gevrek ve kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

YouTube Haber arası


Gazeteci Şenol Yalvaç 7 Kasım´da uzun süredir böbrek ve şeker rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede, Akif Çelik ise yakalandığı Covid-19 virüsü nedeniyle 30 Kasım´da hayatını kaybetmişti.