casino siteleri

STSO Başkanı Özdemir: Doğu Ekspresi turu Sivastan başlasın

Ekonomi Haber Girişi : 30 Ocak 2024 12:14
STSO Başkanı Özdemir: Doğu Ekspresi turu Sivastan başlasın
Sivasta turizm acente temsilcilerinin katıldığı toplantıda, acentelerin hizmet kalitesinin artırılması için yapılacak çalışmalar ve projeler değerlendir
Sivasta turizm acente temsilcilerinin katıldığı toplantıda, acentelerin hizmet kalitesinin artırılması için yapılacak çalışmalar ve projeler değerlendirildi.
Hızlı Tren seferlerinin başlamasıyla birlikte, Sivasta turizm ve hizmet sektörünün ön plana çıktığını vurgulayan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, Valiliğimiz ve diğer kurumlarımızla birlikte, Sivasın turizm değerin artması için çalışmalarımız devam ediyor. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sektörün içerisinde olan siz üyelerimizin bu konudaki görüş ve önerilerini almak istiyoruz dedi.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının, turizme yönelik yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Zeki Özdemir, 2015 yılında tescil ettirdikleri Gardaş Turizm Paketi projesini daha etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca Turistik Doğu Ekspresi Turlarının Sivastan başlatılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.
Yolculuğun, görsel keyif veren yönünün Sivastan başladığını belirten Başkan Zeki Özdemir, Biz diyoruz ki, Turistik Doğu Ekspresi Turu Sivastan başlasın. Tur öncesi şehrimize gelecek olan yolcuların, Sivasın ticaretine ve turizmine katkı sağlayacağına inanıyorum ifadelerine yer verdi.