casino siteleri

STSO üyeleri Zeki Özdemir dedi

GENEL Haber Girişi : 13 Kasım 2022 19:38
STSO üyeleri Zeki Özdemir dedi
İki adayın yarıştığı Sivas´ta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Zeki Özdemir´i destekleyen meclis üyesi adayları 67 meclis üyeliğin
İki adayın yarıştığı Sivas´ta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Zeki Özdemir´i destekleyen meclis üyesi adayları 67 meclis üyeliğinden 35´ini kazanmayı başardı.
Sivas´ta Şehit Muhammed Onur Demir Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen seçimde odaya kayıtlı yaklaşık 5 bin üye oy kullandı. 25 komitede 67 meclis üyesini belirlendiği seçimde, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Zeki Özdemir´i destekleyen mavi gurupta bulunan 35 meclis üyesi adayı üyelerin oyları ile seçildi. Mevcut başkan Mustafa Eken´i destekleyen beyaz listedeki adaylardan ise sadece 29´u kazandı. Üç meclis üyesi de gruplarından seçilerek meclis üyesi oldu. Mecliste çoğunluğu elde eden Özdemir´in başkanlığına kesin gözle bakılıyor.
"Kazanan Sivas oldu"
Özdemir seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, "Bir çeçimi daha geride bıraktık. Bundan sonra yapmamız gereken Sivas´a, Sivas´ın sosyo ekonomik yapısına katkı sağlayacak bir düzenleme kurgulamaktır. Hep birlikte yöneteceğiz dedik ve böyle yola çıktık. Bundan sonra arkadaşlarımızda ve bütün kurullarımızla beraber Sivas´a katkı koymak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kazanan Sivas olsun umuduyla yola çıkmıştık ve bunu gerçekleştirdik.