casino siteleri

´Su´ ile ´Ateş´in dostluğu görenleri şaşkına çeviriyor

GENEL Haber Girişi : 31 Ağustos 2022 10:39
´Su´ ile ´Ateş´in dostluğu görenleri şaşkına çeviriyor
Sivas´ın Zara ilçesinde ´Ateş´ adındaki bir köpeğin ´Su´ isimli kediyi emzirmesi görenleri hayrete düşürüyor.Sivas´ın Zara
Sivas´ın Zara ilçesinde ´Ateş´ adındaki bir köpeğin ´Su´ isimli kediyi emzirmesi görenleri hayrete düşürüyor.
Sivas´ın Zara ilçesi Eymir köyünde Erkan Solmaz´a ait kedi ve köpek görenleri bir hayli şaşırtıyor. Yavruları ölü doğan Ateş isimli köpek, annesini kaybeden `Su´ isimli kediyi bir yıldır emzirerek adeta annelik yapıyor. Birbiriyle düşman olarak bilinen kedi ve köpeğin bu yakın ilişkisi ise hayvan severlerin içini ısıtıyor. Gün içinde neredeyse birbirinden ayrılmayan ikilinin o anlarını görenler hayrete düşürüyor.

"Ateş onu yavrusu olarak Su da Ateş´i annesi olarak gördü"
Çevredekilerin inanmadığı için video ve fotoğrafla inandırmaya çalıştıklarını söyleyen Erkan solmaz, "Biz Ateş´i 2013 yılında altı aylıkken sahiplendik, sahiplendiğimizde evde kedilerimiz vardı. Ateş ve kediler iç içe büyüdüler. Bir tane kedimiz yavruladı ve maalesef kedi ortadan kayboldu. Kedi ortadan kaybolunca yavruları Ateş´i emmeye başladı. Ateş´i emmeye başlayınca kedinin adını da Su koyduk. Ateş onu yavrusu olarak Su da Ateş´i annesi olarak gördü. Su, şu an 1 yaşında ama hala emmeye devam ediyor. Çevredekiler inanmadığı için fotoğraf ve videolar ile onları inandırmaya çalışıyoruz. Aralarındaki bağ çok kuvvetli bu da bizi çok mutlu ediyor" dedi.