casino siteleri

Su sayaçlarını saniyeler içerisinde çaldılar

Asayiş Haber Girişi : 10 Kasım 2023 09:22
Su sayaçlarını saniyeler içerisinde çaldılar
Adıyaman´da, depremden dolayı orta hasar alan bir binaya giren 5 şahıs, su sayaçlarını saniyeler içerisinde çaldı. Hırsızlık anları kame
Adıyaman´da, depremden dolayı orta hasar alan bir binaya giren 5 şahıs, su sayaçlarını saniyeler içerisinde çaldı. Hırsızlık anları kameralara yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay, Adıyaman merkez Malazgirt Mahallesi 2304 Sokak´ta bulunan ve 6 Şubat depreminde orta hasar alan 5 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, binaya gelen yaşları küçük olduğu tahmin edilen 5 şahıs, önce yere doğru sarkan güvenlik kameralarına ait kabloları koparmak istedi. Kabloyu koparamayan şahıslar, bu defa binanın kapısından içeriye girerek buradaki su sayaçlarına saldırdı. Su borularını tekmelerle kıran şahıslar su sayaçlarını bulunduğu yerden sökerek olay yerinden hızla kaçtı. Hırsızlık anları kameralara saniye saniye yansırken boruların kırılmasıyla binanın içi suyla doldu. Bir süre sonra olayı fark eden bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahısların bulunması için çalışma başlattı.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.