casino siteleri

Tabaroğulları: Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhanı kuracağız

POLİTİKA Haber Girişi : 02 Mart 2024 12:30
Tabaroğulları: Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhanı kuracağız
31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Birliğin gücüyle yeni ve modern
31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhanı kuracağız dedi.
Hekimhanın ilçe merkezi ve mahallerinde düzenlediği toplantılarla vatandaşlarla buluşan ve sorunlarını dinleyen MHPli Tabaroğulları, Hekimhanlı kardeşlerimiz artık Hekimhanın çağdaş modern ve yaşanabilir bir ilçe olmasını arzuluyor. Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Göreve geldiğimiz gün Hekimhanın değişimi başlayacak. Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhanı kuracağız şeklinde konuştu.

Yazık, gelişmişlikte Hekimhan gerilere düşmüş
Türkiyedeki 973 ilçe arasında gelişmişlik açısından Hekimhanın 721nci sıralara gerilediğine dikkat çeken MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Bu kadar önemli maden yataklarına sahip olacaksınız. Bu kadar önemli tarih ve doğa güzelliklerine sahip olacaksınız. Ancak gelişmişlik düzeyinde gerilere gideceksiniz. Yazık, Hekimhan bunu hak etmiyor. Hekimhanlı kardeşlerimiz de bu durumdan memnun değil. Biz önemli projelerimizle kısa sürede Hekimhanı ayağa kaldıracağız ve çağdaş modern bir Hekimhanı kurmanın adımlarını atacağız. Hekimhan yarınlarda Malatyanın istihdam açısından en önemli çekim merkezi olacaktır. Binlerce insan Hekimhanda yaşamaya gelecek. İşte biz Hekimhanı buna hazırlamak zorundayız. Planlarımız 100 bin nüfuslu bir Hekimhanı kurmak üzerine. Eğitim önceliğimiz olmak üzere, yaşam kalitesini artıracak sosyal projeleri çok hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunan Tabaroğulları, Güzelyurt, Sarıkız, Kocaözü ve Selimli mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.