casino siteleri

Tabaroğulları: Hekimhanı birlikte el ele vererek kalkındıracağız

POLİTİKA Haber Girişi : 16 Mart 2024 11:13
Tabaroğulları: Hekimhanı birlikte el ele vererek kalkındıracağız
31 Mart yerel seçimler yaklaşırken Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, yoğunluklu olarak mahalleri gezerek halk
31 Mart yerel seçimler yaklaşırken Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, yoğunluklu olarak mahalleri gezerek halkın sorunlarını dinliyor. Hekimhanlıların kendilerine büyük yakınlık gösterdiğine dikkat çeken Tabaroğulları, Hekimhanı birlikte el ele vererek kalkındıracağız dedi.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlunun da katıldığı gezilerde Hekimhanlıları dinlediklerini ve sorunlarına çözüm olmak için 31 Martta görev beklediklerini ifade eden Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan adayı Tabaroğulları, Hekimhan çok önemli bürokratların yetiştiği ilçelerimizden biridir. Devletin her kurumunda önemli noktalarda bir Hekimhanlı görmek mümkündür. Ben inanıyorum ki Hekimhanlı nerede olursa olsun kalbi Hekimhan için atar. Hekimhana nasıl hizmet ederim diye düşünür. Biz projelerimizi hayata geçirirken bu insan potansiyelimizi de en doğru şekilde değerlendireceğiz. Yarınlarda çok daha başarılı gençlerimizin çok daha iyi noktalarda yer almasını sağlayacak eğitim desteklerimiz olacak. Hekimhanlılar bizim projelerimizi hayata geçirdiğimizde ilçemizin kalkınacağının bilincinde. 31 Mart günü birlik ve beraberliğimizi bozmadan sandığa gidip, Hekimhannın geleceği için oy vereceğiz. Hekimhanı birlikte el ele vererek kalkındıracağız. Hekimhan sadece Malatyanın değil, bölgenin en gelişmiş ilçelerinden biri olacak. Bu potansiyelimiz var şeklinde konuştu.

Öğrencilerle iftar
Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, belediye meclis üyesi adayı Adil Ağcan ve partinin kadın kolları mensuplarıyla Turgut Özal Üniversitesi Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulundaki öğrenciler ile iftar yemeğinde buluştu.
Ramazan ayı boyunca meslek yüksekokulundaki öğrencilere iftar yemeği verecek olan Tabaroğulları, Hekimhan sadece bir meslek yüksekokulu ile yetinmeyecek, fakültelerinde içerisinde olduğu bir eğitim kampüsü kuracağız. Hekimhanda eğitim gören öğrencilerimizin mutlu olmalarını sağlayacak sosyal projelerimizi hayata geçireceğiz. Her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız dedi.