casino siteleri

TAHA ÖZHAN: "BU RÜYAYI GÖREMEYENLER UTANSIN"

Siyaset Haber Girişi : 22 Mayıs 2015 13:40
TAHA ÖZHAN:
Darende ilçesini ziyaret

Başbakanın Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, seçim çalışmaları kapsamında Darende ilçesini ziyaret etti. İlçe ziyareti sırasında Darendelilere seslenen Taha Özhan, eğitim, sağlık ve ulaşım gibi birçok konuda artık sıkıntı yaşanmadığına dikkat çekerek, bu alanlardaki kaliteyi artırmak için 7 Haziran seçimlerinin dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Deprem konutları

DESTANLAR YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletin hükümete olan itimadının tam olduğunun altını da çizen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, “7 Haziran seçimleri ile bir varlık ve yokluk dönemine giriyoruz. AK Parti, 13 yılını tamamladı. Bundan sonrasının hangi istikamette olacağının kararı verilecek. Bu anlamda biz doğru kararı vermek isterken birçok şer odağı da bunu bozmaya çalışıyor” ifadelerine yer verdi.

 Özhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “7 Haziran’a yaklaştıkça şer odaklarının oyunları artacak. Onların kara planları, fitneler ve koalisyonları artacak. Biz de onlara karşı çelik yüreklerimizle destanlar yazmaya devam edeceğiz. AK bir geleceğe AK kadrolarla yürümeye devam edeceğiz. Bu noktada sizlerden de bir isteğimiz var. Hepimizin fazlasıyla uyanık olması ve herkesin etrafını uyarması lazım. Sizden ricamız Allah rızası için seçimlere sayılı günler kala etrafımızdakilere telefon açalım, seçimlere katılmalarını rica edelim"

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Darende ziyareti sırasında Darende Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, “Sayın Taha Özhan büyük bir bilgi birikimine sahip, donanımlı bir isim. Kendisini şimdiden milletvekili olarak görüyoruz. Darende hiçbir zaman yanlış yapmamış, her zaman AK Parti’nin yanında olmuştur. Bu büyük destek 7 Haziran’da da sürecektir” dedi.

“BU RÜYAYI GÖREMEYENLER UTANSIN”

YouTube Haber arası

Darende Belediyesi ziyareti sırasında söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise AK Parti iktidarları zamanında ekonomik bir sıçrama yaşandığını belirterek, IMF defterinin kapandığını ve sağlık, ulaşım, enerjide büyük devrimler gerçekleştirildiğini söyledi. Son 13 yılda bu doğrultuda Malatya ve Darende’ye de büyük yatırımlar yapıldığını kaydeden Taha Özhan, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi biz, yeni bir Türkiye rüyası görüyoruz. Bu rüyayı göremeyenler utansın. İnşallah yeni ve güçlü Türkiye'nin inşasında yoldaş olup, beraber yürümeye devam edeceğiz. Darende’deki hava da bunu teyit ediyor” şeklinde konuştu.