casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

TARAFTAR HARİKAYDI

Alt sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını açmak için Başakşehirspor karşısına çıkan Yeni Malatyaspor, oyun başında ki konsantrasyon eksikliğinin kurbanı oldu. Topu rakibine monte ettirip kontrataklarla gol düşünmesi Y.Malatyaspor’a puan veya puanları kaybettirdi. Mücadele de rakibinden daha fazla pozisyon bulması da ayrı bir parantez açılmasını sağladı.

Özellikle ilk yarı yanlış taktiğin azizliğine uğrayan Y.Malatyaspor, ikinci yarı bu hatasından dönse de fayda sağlamadı. İyi oynamadık ama Başakşehirspor’dan da kötü değildik. Bulduğumuz pozisyonlar akıllıca kullanılsaydı sonuç daha farklı olabilirdi, en azından maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum. Ligde böyle sonuçlar mutlaka olacaktır. Kısıtlı kadroya rağmen geldiği günden bu yana büyük işler yapan Erol Bulut’un takım oyununa verdiği katkı, günden güne daha iyi bir hal almaya başladı.

Zaman zaman hücum da etkili görünümleri olan Yeni Malatyaspor’un kilit pas rolündeki oyuncusu Barazite’nin daha fazla misyon üstlenmesi gerekli. Kanatların çırpınışı yersiz ve yetersizdi. Cissokho’nun hiçbir şekilde bu takım da formayı hak etmediğini Pazar günkü maçta ispatladı. Geriye dönüşünde zayıf kalan bir oyuncunun oynaması alternatifsizliğin nedenidir. Eksiklerimizin çok olmasına rağmen kötü değiliz, bunda da Erol hocanın ciddi bir çabası ve çalışması var. Devre arasına kadar alınacak puanlarl ve yapılacak transferler, güce güç katacaktır.

Yeni yerinde bambaşka bir havaya bürünen Derebeyleri taraftar grubunun da Başakşehirspor maçında ortaya koyduğu destek izlenmeye değerdi. En azından sahada uyuyan oyuncu grubunu uyandıran görüntüsü bile alkışlanacak bir tablo. Zaman zaman saha içini bırakıp gözlerin Derebeylerine çevrildiği anları yaşadık. Ayrıyeten bilet fiyatlarının normal düzeyde olması da taraftar artışının en basit örneği. Yönetimin bu konuda yapacağı farklı çalışmalar, taraftar sayısını artıracaktır.

Milli mesai nedeniyle verilecek ara Y.Malatyaspor’a merhem olacak. Aytaç ve Azubuıke’den en az birinin sahalara dönecek olması bile takıma güç katacaktır. Orta sahadaki zayıflığın en büyük mazeretleri olarak bu iki oyuncuyu gösterilebiliriz. En azından ilk yarı bitimine kadar mutlaka 20 puan ortalamasını yakalamak lazım. Boutaib’in sarı kart cezalı olması ise Alanyaspor deplasmanında takım için bir handikap sayılacak. Ama Beşiktaş maçın da sahada olacağını düşünürsek taktik gereği görülmüş bir sarı kart diye yorumluyorum.