casino siteleri

Taraftar-Polis Omuz Omuza

Spor Haber Girişi : 06 Ağustos 2015 08:44
Taraftar-Polis Omuz Omuza
Malatyaspor Taraftarlar D

4.Sınıf Emniyet Müdürü Lokman Ünal tarafından kabul edilen taraftarlar, emniyet ile taraftar arasında birlik beraberlik mesajı verdi.
Murat Soysal başkanlığındaki Malatyaspor Taraftarlar Derneği 5 kişilik heyetle Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada 4. sınıf Emniyet Müdürü Lokman Aydın tarafından karşılanan taraftarlar, hem gelecek sezon öncesi istişarelerde bulunmak hem de ardı ardına gelen şehit haberlerinden dolayı birlik beraberlik mesajı vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söylediler.

Deprem konutları


Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, “Ülkemizin bu zor günlerinde, hem emniyetimizin hem de askerimizin sonuna kadar vatanımızın ve milletimizin yanında olduğumuzu göstermek için bir takım ziyaretlere başladık. Bunun başında Malatya Emniyetimize bir ziyarette bulunduk. Malatyaspor Taraftarlar Derneği (Derebeyleri) olarak her zaman askerimizin polisimizin yanında olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum. Yeni sezon öncesinde sevdiğimiz ağabeylerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. İnşallah yeni sezonda gecen senelerdeki gibi hiçbir olay olmadan Malatya’mızda spor müsabakalarını emniyetle el ele gönül gönüle hep birlikte götürmek adına her türlü sözü veriyoruz. Sayın Lokman Müdürüm taraftarımızın her zaman yanında oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

YouTube Haber arası


Lokman Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Çevik Kuvvet olarak spor müsabakalarında taraftarlarla sürekli ortak hareket etmek durumundayız. Bir nevi sizinle beraber çalışıyoruz, toplumun güvenliği için bu görevi zaman zaman beraber yürütüyoruz. Bir sorun olursa cezasını Malatyaspor çekiyor. Çevik kuvvetimiz görevlerini yapıyor. Sezon başındaki bu nazik ziyaretinizden dolayı biz teşekkür ederiz. İnşallah iyi niyet kuralları çerçevesinde iyi bir sezon geçiririz. Yeni sezon, önce Malatyasporumuza, taraftarımıza ve emniyetimize hayırlı olsun” diye konuştu.