casino siteleri

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, vatandaşlarla beraber Togg ile tur attı

POLİTİKA Haber Girişi : 22 Nisan 2023 17:38
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, vatandaşlarla beraber Togg ile tur attı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş´ta vatandaşlarla beraber Togg ile tur attı.Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahra
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş´ta vatandaşlarla beraber Togg ile tur attı.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş´ta vatandaşlarla beraber Togg ile tur attı. Gençlere aracı tanıtan Bakan Kirişci, daha sonra Demokrasi İrade Meydanına geldi. Kirişci, Kahramanmaraşlı vatandaşlarla bir araya gelerek Togg´u tanıttı. Bakan Kirişci, vatandaşlara aracı tanıtarak kaliteli ve donanımlı bir araç üretildiğini belirtti. Vatandaşlar, Togg´a büyük ilgi gösterirken fotoğraf çektirmek için yarıştı. Gençler aracın çok iyi olduğunu belirterek, "Araç çok iyi. Kılıçdaroğlu yapamazsın dedi ama yaptı helal olsun. Reis´in arkasındayız. 14 Mayıs´ta oyumuz Cumhurbaşkanımıza inşallah" dedi.
Vatandaşlar Togg´un Türk milletinin gururu olduğunu belirterek, "Allah´ım hayırlı ve mübarek eylesin. Bu Türk milletinin gururu. Allah´ım devletimizden milletimizden razı olsun, reisimizi de başımızdan eksik etmesin. Bunun gibi daha nicelerini yapacak. Ben buna inanıyorum. Yeter ki Türk milleti reise sahip çıksın" dedi.