casino siteleri

TARTIŞMA KANLI BİTTİ VE İKİZLERİ ÖLÜM AYIRDI

Asayiş Haber Girişi : 08 Eylül 2015 15:06
TARTIŞMA KANLI BİTTİ VE İKİZLERİ ÖLÜM AYIRDI
Malatya’da, bir minibüs ş


Olay, Yeşilyurt ilçesinin Cemal Gürsel mahallesinde meydana geldi.
İddiaya göre, Cebrail D. (23), yoldan geçen 44 M 219 plakalı minibüs şoförü ile minibüsün durmaması nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrası olay yerinden uzaklaşan minibüs şoförü G.D., kardeşi Ö.D.’yi alıp yeniden aynı yere gelerek Cebrail D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine G.D., Cebrail D.’yi bıçakla ağır yaraladı. O sırada olay yerinde bulunan Cebrail D.’nin ikizi olduğu belirtilen Mikail D. de aldığı darbeyle yaralandı. Minibüs şoförü ile kardeşi olaydan sonra kaçtı. Ağır yaralanan Cebrail D., kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kardeşi Mikail D.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olay sonrası bölgede toplanan Cebrail D.’nin yakınları yaşananlara tepki gösterdi.
Öldürülen gencin amcası Mehmet D., olayın ilk başta tartışma ile başladığını sonra yeğenlerini sakinleştirerek eve götürmek istediğini belirtti. Yeğenlerinin sakinleştikten sonra minibüs şoförünün tekrar olay yerine gelerek kavgayı başlattığını öne süren amca Mehmet D., bu sırada yeğeninin bıçakla ağır yaralandığını ve sonrasında acı olayın yaşandığını söyledi.
Öte yandan Cebrail D., Malatya Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Bekar olan Cebrail D.’nin bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi.
Olay sonrası kaçan cinayet zanlısı G.D. ile kardeşi Ö.D. polise teslim oldu.

Deprem konutları