casino siteleri

Taşla öldürüp köy mezarlığına gömdüler

Asayiş Haber Girişi : 29 Mayıs 2021 10:49
Taşla öldürüp köy mezarlığına gömdüler
Birlikte alkol aldığı arkadaşlarını taşla öldürüp, köy mezarlığına gömen zanlılar hâkim karşısına çıkartıldı.
Edinilen bilgiye göre, Sivas´ta Kümbet Mahallesi´nde ikamet eden Emre Öztürk (28), 20 Mayıs´ta evinden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Ailesi Emre Öztürk için kayıp ihbarında bulundu. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, kayıp Emre Öztürk´ün bulunması için çalışma başlattı. Çalışmaları özel bir ekip yürüttü.
Özel ekip tarafından yürütülen titiz çalışmada güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Öztürk´ün en son bir otomobile binerek evinden uzaklaştığı görüldü. Yapılan araştırmada Öztürk´ün arkadaşları; B.A. (38), K.İ. (24) ve İ.P. (32) gözaltına alındı. Araçta yapılan incelemede kan izlerine rastlanıldı. Üç kişi sorgulamalarında korkunç cinayeti itiraf etti. B.A. ve İ.P verdikleri ifadelerinde dört kişi Kurtderesi mevkiinde alkol alırken İ.K.´nın taşla Öztürk´ü öldürdüğünü, Öztürk´ün cesedini Bademkaya köyü mezarlığına gömdüklerini itiraf ettiler. Mezarlıkta yapılan kazıda Öztürk´ün cesedi bulundu.
Zanlılar B.A., K.İ., ve İ.P., Sivas Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından Sivas Adliyesine gönderilerek hakim karşısına çıkartıldı.