casino siteleri

Tek bir tuşla Yeşilyurt’un mahalle ve sokaklarını görebilecekler”

Malatya Haber Girişi : 20 Haziran 2017 23:15
Tek bir tuşla Yeşilyurt’un mahalle  ve sokaklarını görebilecekler”
Malatya'nın En Güncel Hab

Yeşilyurt Belediyesi'nin internet sitesi ‘seyret.yesilyurt.bel.tr’ sitesinde, ilçeyi canlı izlemek isteyenler için ‘Seyret Yeşilyurt” sitesi açıldı.

Deprem konutları

“GURBETTEKİ HEMŞERİMİZİN MEMLEKET HASRETİNİ AZ DA OLSA GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Murat Türksoy yaptığı açıklamada, “Yeşilyurt Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı web üzerinden halkımıza tanıtmak için ilçemizi internet ortamında interaktif olarak halkla buluşturmak için ‘Seyret Yeşilyurt’ uygulamasını gerçekleştirdik. Dünyanın farklı yerlerinde yaşayan Malatyalılar tek bir tuşla Yeşilyurt’un mahalle ve sokaklarını görebilecekler” dedi. 

“SEYRET YEŞİLYURT’ İÇİN BEŞ NOKTAYA 16 MOBESA KAMERA YERLEŞTİRİLDİ”

Hizmete girdiği andan itibaren büyük ilgi uyandıran uygulamanın Yeşilyurt Belediyesinin resmi internet sitesi ‘seyret.yesilyurt.bel.tr’ sitesinden ulaşılabileceğini dile getiren Başkan Yardımcısı Türksoy, “Gurbette yaşayan hemşerilerimizin memleket hasretlerini gidermek adına farklı bir projeyi uyguluyoruz.  Bilgi İşlem Müdürlüğümüzün kontrolünde gerçekleşen çalışmalar sonrasında ‘Seyret Yeşilyurt’ adı altında başlattığımız uygulamayla Yeşilyurt’un farklı noktaları internet üzerinden rahatlıkla görülebilecek. Vatandaşlarımız internet sitemizden teknik alt yapısı tamlanmış alanları görebilecekler. Uygulama kapsamında Hilal Park, Rabia Park, Seyran Park, Takva Park ve Yakınca Onbin Konutlar Camii Meydanına 16 adet Mobese kamera yerleştirildi. Bu proje sayesinde uzaklar yakın olacak. Vatandaşlarımız kilometrelerce uzaktan bile ilçenin pek çok noktasını sanal olarak ziyaret ederek, bu yerler hakkında bilgi sahibi olacaklar” dedi.

http://seyret.yesilyurt.bel.tr/ adresinin yanında daha önce hizmete sunulan ‘360 Derece Yeşilyurt’ 15 noktada havadan ve yerden çekimlerle adresinden ziyaret edilebilir.

YouTube Haber arası

http://www.yesilyurt.bel.tr/yesilyurt360/index.html