casino siteleri

Tekstil Kent Sanayi Sitesi inşaatında sona doğru

Ekonomi Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 12:05
Tekstil Kent Sanayi Sitesi inşaatında sona doğru
Pütürge ilçesine bağlı Pazarcık Mahallesinde yapımı tamamlandığında 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Tekstil Kent Sanayi Sitesi´nde in
Pütürge ilçesine bağlı Pazarcık Mahallesinde yapımı tamamlandığında 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Tekstil Kent Sanayi Sitesi´nde inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Pütürgeli iş adamlarının yoğun talep gösterdiği ve 2 ay sonra yapımı tamamlanacak olan tekstil kent sanayi sitesi 4 bölümden oluşuyor ve her bölümünde 125 kişi istihdam edilecek.
Malatya´nın Pütürge ilçesinde inşaatı devam eden Tekstil Kent Sanayi Sitesi´nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Pütürge´de doğan Pütürge´de doyacak" dedi.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük´le birlikte tekstil kent inşaat alanını gezen Pütürgeli iş adamı İlhan Hasar, buradan 2 bölümü kullanmak ve 250 kişi çalıştırmak üzere ön anlaşma sağladı.
Başkan Sülük, burada yaptığı konuşmada, "Biz yola çıkarken Pütürge´de doğan Pütürge´de doyacak´ dedik ve hayata geçirdiğimiz üretim tesisleri ile bu hedefimize adım adım yaklaşıyoruz, Tekstil kentin faaliyete geçmesi ile birlikte İstanbul´da ekonomik olarak zor şartlarda yaşayan tüm hemşehrilerimizi istihdam etmek üzere Pütürge´mize bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Tekstil Kent´de iş yapacak olan İşadamı İlhan Hasar ise, "Belediye başkanımızın destekleri ile burada 250 kişiye iş imkanı sağlayacağız" diye konuştu.