casino siteleri

Temayülde Çalık'a Sevgi Seli

POLİTİKA Haber Girişi : 26 Kasım 2023 14:53
Temayülde Çalık'a Sevgi Seli
Temayülde Çalık'a Sevgi Seli

AK Parti Malatya İl Teşkilatı´nda 31 Mart Yerel Seçimleri için partiden aday olmak isteyenlere yönelik temayül yoklaması düzenlendi.Salonda Öznur Çalık'a partiler  tarafından sevgi selinde bulundular. Partiler Çalık ile hatıra  fotoğraf çektiler. 

Deprem konutları


Yeşiltepe Spor Kompeksinde gerçekleşen temayüle AK Parti Amasya Milletvekili ve Komisyon Başkanı Av. Haluk İpek, AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan gözlemci olarak hazır bulundu.


AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi, aday belirleme sürecinde önemli aşamalardan birisi olan teşkilat temayül gerçekleştirdiklerini belirterek, "AK Parti Malatya teşkilatımız bu gün Belediye Başkanlarımızın performanslarını değerlenirken AK Parti Belediyeciliğin hizmet çıtasının yukarıya taşıyabilecek, isimleri yukarı yazmak suretiyle kanaatlerini belirleyecekler. İnşallah üs kurulumuz, komisyonumuz bu raporları üs kurulumuza ulaştırılarak aday tespitlerinde kararlarını verecekler" dedi.

YouTube Haber arası


AK Parti belediye başkan aday adayları da temayül yoklamasında teşkilatın oyunu almak için yarışırken saat 10:00´ da başlayan temayül saat 16:00´da sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.