casino siteleri

Temizlik görevlisi yolda bulduğu 50 bin lirayı sahibine teslim etti

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 25 Ocak 2021 22:30
Temizlik görevlisi yolda bulduğu 50 bin lirayı sahibine teslim etti
Kahramanmaraş´ta temizlik görevlisi, yolda bulduğu 50 bin lirayı polis aracılığıyla sahibine teslim etti.
Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi´nde Vedat Gölcü, çalıştığı şirkete ait 250 bin lirayı yanına alarak borçları yatırmak için bankanın yolunu tuttu. Bu sırada paranın 50 bin lirasını düşüren Gölcü, durumu polise bildirdi. Dulkadiroğlu Belediyesi´nde temizlik görevlisi olarak çalışan Halil İbrahim Çınar, o sırada yerdeki 50 bin lirayı görerek hemen 155 polis hattını aradı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde parayı düşüren vatandaşa ulaşıldı. Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne gelen Çınar,
parayı sahibine teslim etti.
50 bin lirayı bulan Halil İbrahim Çınar, "Ben temizlik görevimi yaparken çöp konteynırının orada bir miktar para buldum ve hemen polisi aradım. O sırada sahibine parayı ulaştırmaya çalıştım. Burada da parayı sahibine teslim ediyoruz" dedi.
Vedat Gölcü ise, "Buradan arkadaşımızın ailesi ve akrabalarına 1 yıllık ücretsiz seyahat hediye etmek istiyorum. Bizler para bulunca duygulandık. Toplamda 250 bin liraydı ve duygulandık. Banka borçlarımız vardı. Arkadaşımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.