casino siteleri

Tespih ustası doğadan gelen şifayı tespih ve takıya sıkıştırdı

Sağlık Haber Girişi : 21 Eylül 2023 10:46
Tespih ustası doğadan gelen şifayı tespih ve takıya sıkıştırdı
Sivaslı tespih ustası doğal taşlardan burçlara ve hastalıklara göre ürettiği tespih, kolye ve bileklikleri müşterilerle buluşturuyor.So
Sivaslı tespih ustası doğal taşlardan burçlara ve hastalıklara göre ürettiği tespih, kolye ve bileklikleri müşterilerle buluşturuyor.
Son dönemde doğal taşlar yeniden trend haline geldi. Binlerce yıllık geçmişe sahip doğal taşlar, eski çağlardan beri iyileştirici özellikleri sayesinde tedavi maksatlı sıkça kullanılıyor. Bu doğal taşların her birinin zihni rahatlatan, huzur veren, iyileştirici etkileri olduğu biliniyor. Sivas Zanaatkarlar Çarşısı´nda tespih ustalığı yapan Ahmet Karakaya, doğal taşlarla ürettiği tespih, kolye, bileklik gibi ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

"Taşlardan tespih, bileklik, kolye ve isteğe bağlı çeşitli ürünler hazırlıyoruz"
Tespih ustası Ahmet Karakaya, doğal taşlardan isteğe bağlı ürünler hazırlatıp müşteriyle buluşturduğundan bahsederek, "Doğal taşların birçok özelliği var, hastalıklara ve burçlara göre doğal taşlarımız var. Burada burçlara ve hastalıklara uygun taşları gösteren bir tablomuz var, müşterilerimiz bu tablodan kendilerine uygun ve hoşuna gittikleri taşları seçiyorlar. Taşlardan tespih, bileklik, kolye ve isteğe bağlı çeşitli ürünler hazırlıyoruz" dedi.

"Ürünü verip olumlu dönüşler aldığımız müşterilerimiz var"
Karakaya, doğal taşların özelliklerinden bahsederek, "Mesela kova burcuna kehribar, akrep burcuna akik iyi geliyor. Genelde akik taşı birçok burca uyum sağlayabiliyor. Bunlar kanıtlanmış. Mesela kehribarın cilt hastalıklarına, guatr, tiroid hastalığına iyi geldiği kanıtlanmış. Ürünü verip olumlu dönüşler aldığımız müşterilerimiz var. Müşterilerden olumlu tepkiler aldıkça doğal taşlara olan ilgimiz artıyor. Ametist, Kuvars, Sitrin taşları rövanşta olan taşlar" diye konuştu.