casino siteleri

TFF´den Elazığ´a övgü ve teşekkür

Spor Haber Girişi : 27 Eylül 2023 13:26
TFF´den Elazığ´a övgü ve teşekkür
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı´nın, Litvanya ile oynadığı UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup maçına ev sahipliği yapan
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı´nın, Litvanya ile oynadığı UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup maçına ev sahipliği yapan Elazığ´a teşekkür etti.
UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup ikinci maçında Litvanya´yı, Elazığ´da ağırlayan ve rakibini 2-0 yenen A Milli Kadın Futbol Takımı, seyirci rekorunu kırdı. Türkiye Futbol Federasyonu da web sitesi üzerinden bir teşekkür mesajı yayımlayarak, "Kadın A Milli Takımımızın Litvanya´yı 2-0 mağlup ettiği UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup maçında Elazığ Atatürk Stadyumunu kırmızı-beyaz renklerle donatan futbolseverlerimiz, durmaksızın ay-yıldızlılarımızı destekleyerek mükemmel bir ev sahipliğine imza attı. İlk kez Kadın A Milli Takımı´nın maçına ev sahipliği yapan Elazığ şehri ve halkı, tribünde gösterdikleri eşsiz destek ile Kadın A Milli Takımımız için itici güç olurken, tüm dünyaya da milli beraberliğimize örnek bir gece izletti. Stadyumu dolduran 6 bin 500 biletli seyircimize ve tüm Elazığ halkına destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.